+31(0)598 394 035

Modern vakmanschap

Staalwerk als ambacht

Staalwerk als ambacht

Steel Tower Europe Group bouwt op de jarenlange ervaring van SteelCare en SteelService. Beide bedrijven hebben decennia aan vakmanschap in staalwerk opgebouwd.

De visie van STEG

Onze visie

Onze visie is om de MST op een zo verantwoord mogelijke wijze te produceren, en om zodoende bij te dragen aan een energievorm die ook écht schoon is. Door het gehele produktieproces tot in detail zo verantwoord mogelijk te maken, en door deze visie door de gehele organisatie door te voeren, willen we bijdragen aan een schonere omgeving. Wij staan achter het principe People, Planet, Profit. Dit houdt in, samen werken aan het behoud van mens en natuur.

De mensen van Steel Tower Europe Group

Onze mensen

Uiteindelijk zijn het onze mensen die met hun ervaring en inzet het produkt maken tot wat het is. Ons focus is niet alleen gericht op ambacht en vakmanschap, maar ook op blijvende ontwikkeling en professionalisering. Daarom hebben medewerkers in dienst die uit de procesindustrie en techniek komen. Dit zorgt voor optimalisering van product, proces en innovatie naar de toekomst. Samen werken wij aan een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en proberen wij het proces zo duurzaam en milieuvriendelijk te laten verlopen.